Akkreditering

Det er muligt for kursusudbydere at blive akkrediteret til at afholde kurser til forberede kursister til gennemførsel af ISTQB’s certificeringer.

 

For at blive akkrediteret som kursusudbyder skal man vurderes af DSTB’s akkrediteringruppe. Akkreditering inkluderer en vurdering af firmaet, underviserne samt undervisningsmaterialet. En akkreditering giver kursusudbyderen ret til at bruge ISTQBs navn og logo på sit undervisningsmateriale samt at få afholdt en eksamen i direkte forlængelse af kurset.

Se en liste over nuværende akkrediterede kursusudbydere og undervisere her.

Akkrediteringsarbejdsgruppen er ansvarlig for at udarbejder og vedligeholde retningslinjer, formularer og procedurer for, hvordan akkrediteringsforløbet skal foregå for at leve op til ISTQBs regler på området.

 

Hvis man ønsker at høre mere om akkreditering og processen kan man kontakte formanden for akkrediteringsarbejdsgruppen: Henrik Skjærbæk (h.skjaerbaekATdstb.dk)

 

DSTB på LinkedIn

1435067465_square-linkedin

Du kan tilmelde dig den åbne gruppe her

DSTB på Twitter

Du kan følge os på @dstb_dk og konferencen på #DSTBKonf.Twitter_logo_blue

Digital Quality and Testing Meetup

Are you interested in quality and testing? Then you can meet like-minded people in our group on Meetup called: Digital Quality and Testing Meetup in Denmark.

Click the link to join the group: http://meetu.ps/c/3CMcH/CWGng/f

You can read more about the group here: https://www.meetup.com/Digital-Quality-and-Testing-Meetup/