Konference 2018

DSTB afholder for 8. gang en af de største konferencer i Danmark om softwaretest og kvalitetssikring.

Dato: 14. juni 2018

Sted: Crowne Plaza Copenhagen Towers

Tilmelding: Online

 

Hvad kan du høre om

På trods af at det agile manifesto har flere årtier på bagen, så er det agile tankesæt og arbejdsmetoder for alvor ved at blive den nye standard i danske virksomheder. Samtidig er ambitionerne til time-to-market blevet meget højere og det kræver små men ofte leverancer. Derfor er Continuous Integration og Continuous Delivery ikke til at komme uden om, men hvad betyder det for måden vi tester og kvalitetssikrer på?

Ledere i de større virksomheder har også indset, at der skal nye boller på suppen hvis hele virksomheden skal være agil og ikke blot et enkelt udviklingsteam. Derfor bliver der hentet inspiration fra forskellige frameworks til at skalere agile metoder. Det mest populære framework på verdensplan er Scaled Agile Framework for Enterprises (SAFe). Når et framework gør op med de klassiske lederroller, så som projektleder og testleder (testmanager), hvad betydning vil det have for test branchen og vores karriere- og jobmuligheder fremadrettet? Det vil vi i DSTB gerne starte en debat om.

Det er ikke længe siden at Odense og Fyn blev udråbt som det nye Robotics-mekka i Danmark. Derfor henter vi inspiration fra udlandet om de nye udfordringer inden for Robotics og Artificial Intelligence.

Du kan løbende se programmet på vores hjemmeside og få de seneste nyheder ved at følge os på Twitter.

Hvis du har spørgsmål så kontakt os på email: conference@dstb.dk

dstb-konferencebanner2018-500-px

DSTB på LinkedIn

1435067465_square-linkedin

Du kan tilmelde dig den åbne gruppe her

DSTB på Twitter

Du kan følge os på @dstb_dk og konferencen på #DSTBKonf.Twitter_logo_blue

Digital Quality and Testing Meetup

Are you interested in quality and testing? Then you can meet like-minded people in our group on Meetup called: Digital Quality and Testing Meetup in Denmark.

Click the link to join the group: http://meetu.ps/c/3CMcH/CWGng/f

You can read more about the group here: https://www.meetup.com/Digital-Quality-and-Testing-Meetup/